top of page

Bedrijfsgegevens

Vrouw van de Liefde is onderdeel van SAPANA Arthouse.

SAPANA Arthouse

Van de Vijzellaan 7

1834 AW Sint Pancras

 

Kvk:  82900272

Btw: NL184964672B02
 

Email: vrouwvandeliefde@gmail.com

Algemene Voorwaarden

Algemene mededeling

Maya Kumari Pariyar – Vrouw van de Liefde is geen waarzegster, medium, toekomstvoorspeller of vervanging van reguliere medische zorg. Ze zal altijd verwijzen om naar een regulier arts te gaan als daar een gegronde reden voor is. Ook zal ze nooit adviseren om te stoppen met medicatie. Ze is niet tegen reguliere gezondheidszorg alsook alternatieve gezondheidszorg.  

Jouw gegevens

Persoonlijke gegevens zoals je naam, huisadres, telefoonnummer en email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt

 

Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor de factuur en communicatie over het gekochte artikel

 

Je emailadres wordt alleen gebruikt als je je emailadres specifiek hebt opgegeven voor het ontvangen van een informatiestroom over bv. een nieuw product/dienst/nieuwsbrief

Retour policy

Na het boeken van een Code Activation, Ceremonie, Trainingen, 1 op 1 of andere events van Vrouw van de Liefde is er geen geld retournering.

 

Bij annulering aan de kant van Vrouw van de Liefde wordt het verzet of een passende oplossing geboden.

Retour māyā

Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop dan mag je je aankoop terugsturen. Je aankoop stuur je terug in de originele verpakking en in nieuw staat; zonder vlekken en beschadigingen (het liefst zo snel mogelijk), maar altijd binnen 30 dagen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuur een berichtje naar vrouwvandeliefde@gmail.com met als onderwerp 'retour' en we regelen het retourproces zo snel mogelijk.

Copyright

Alle teksten en uitingen (dus ook lichttaaltekeningen) zijn eigendom van Vrouw van de Liefde en daarop rust copyright.

Het is niet de bedoeling dit zonder toestemming te kopiëren en/of te verspreiden.

Email 

Follow my on Instagram

bottom of page