top of page

Mijn eerste blog online!!

Bijgewerkt op: 15 dec. 2021

Jaaaaaaa, het is zover, mijn eerste blog over lichttaal staat online en wel op het platform van The Spirit Junkies! Ik wilde al een tijdje een blog schrijven over lichttaal en het is belangrijk dat lichttaal breder gedragen wordt. Het is namelijk zo'n krachtige manier om je spirituele wezen te activeren.


Een tegelindeling is bijvoorbeeld handig om bezoekers snel meer berichten die ze interesseren te laten ontdekken. Of kies een klassieke indeling met één kolom waar bezoekers omlaag kunnen scrollen en berichten een voor een kunnen zien. Met de indeling 'volledig bericht' kunt u oneindig scrollen.


Elke indeling heeft de nieuwste sociale functies ingebouwd. Lezers kunnen gemakkelijk berichten delen op sociale netwerken als Facebook en Twitter, zien hoeveel mensen een bericht leuk vinden of reacties hebben geplaatst en meer.


Tip:

u kunt ook meerdere indelingen gebruiken. Kies de ene indeling voor de startpagina van uw blog en een andere voor uw categoriepagina's. U kunt indelingen op elk moment wijzigen, zelfs na het publiceren van uw blog.

Zo doet u het:

  1. Ga naar 'Instellingen' > 'Categorieën'

  2. Klik op de drie puntjes

  3. Klik op 'Bewerken'0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page