top of page

BIOGRAPHY

27Sept2023_1109.jpg

"Change your story, change the game."

MAYA KUMARI PARIYAR (1983) is geboren in Nepal.

 

Toen ze 5 maanden oud was, geadopteerd en groeide ze op in Alkmaar. Ze ontwikkelde zich tot een heus multi-talent.

In 2006 studeerde ze af aan het Conservatorium en in 2012 rondde ze haar 3-jarige Certified CVT Teacher Course af aan het Complete Vocal Insitute in Kopenhagen.

Ze kreeg les van topdocenten van het Complete Vocal Institute en grondlegger van The Complete Vocal technique; Cathrine Sadolin. Maya is gespecialiseerd in het doceren van zang- en spreektechniek.

Maya is de eerste in Nederland die Code Activations geeft, een uniek concept dat door haar is ontwikkeld.

Code Activations zijn klankreizen die innerlijke transformatie bevorderen. In deze muzikale reis worden gongs, zang, lichttaal en muziek gecombineerd tot een ware experience. Inmiddels hebben honderden mensen deze bijzondere reis mogen ervaren. 

Binnen de spiritualiteit richt ze spirituele groei middels zelfontwikkeiling. Multidimensionaliteit is haar expertise.

Maya is de afgelopen jaren verschenen in meerdere media. Ze verscheen in het NRC vanwege haar werk met de gongs en Code Activations. En met haar manier van omgaan met borstkanker in magazines: o.a. &C, Kèk Mama en . Op televisie is ze te zien in het programma Boeddha in de Polder. Binnenkort kun je op het Instagram Kanaal van de KRO en NCRV een aantal vlogs en blogs met haar bekijken.

Haar kankerproces inspireerde haar om haar eigen merk māyā te creëren, die bijdragen aan meer rust en zingeving in het leven. Op deze manier hoopt zij de westerse welvaart te laten vloeien naar het land waar zij werd geboren.

Daarnaast schrijft ze haar eigen songs en prayers, is zangeres en is ze al ruim 10 jaar certified CVT docent en geeft ze vocal training aan influencers, professionele zangers en zangeressen. 

bottom of page