top of page

BIOGRAPHY

27Sept2023_1109.jpg

"Change your story, change the game."

MAYA KUMARI PARIYAR (1983) is geboren in Nepal.

 

Toen ze 5 maanden oud was, geadopteerd en groeide ze op in Alkmaar. Ze ontwikkelde zich tot een heus multi-talent.

In 2006 studeerde ze af aan het Conservatorium en in 2012 rondde ze haar 3-jarige CVT Teacher Course af 

aan het Complete Vocal Insitute in Kopenhagen.

Ze kreeg les van topdocenten van het Complete Vocal Institute en grondlegger van The Complete Vocal technique; Cathrine Sadolin. Maya is gespecialiseerd in het doceren van zang- en spreektechniek.

Maya is de eerste in Nederland die Code Activations geeft, een uniek concept dat door haar is ontwikkeld.

Code Activations zijn klankreizen die innerlijke transformatie bevorderen. In deze muzikale reis worden gongs, zang, lichttaal en muziek gecombineerd tot een ware experience. Inmiddels hebben honderden mensen deze bijzondere reis mogen ervaren. Ze maakte meer dan 100 Lichttaaltekeningen en maakt regelmatig meditaties of visualisaties in opdracht.

Binnen de spiritualiteit zijn Lichttaal en multidimensionaliteit haar expertises en hierover geeft ze masterclasses en cursussen.

Maya is de afgelopen jaren verschenen in meerdere media. Ze verscheen in het NRC vanwege haar werk met de gongs en Code Activations. En met haar manier van omgaan met borstkanker in magazines: &C, LINDA en JAN. Op televisie is ze te zien in het programma Boeddha in de Polder.

Haar kankerproces inspireerde haar om haar eigen merk māyā op te zetten, dat producten uit Nepal voortbrengt die zij zelf in haar leven miste en je helpt bij meer rust en zingeving in het leven. Op deze manier hoopt zij de westerse welvaart te laten vloeien naar het land waar zij werd geboren.

Daarnaast schrijft ze haar eigen songs en prayers, is zangeres en is ze al ruim 10 jaar certified CVT docent en geeft ze vocal training aan influencers, professionele zangers en zangeressen

bottom of page